Uzdāvini vīram pirts apmeklējumu. Lieliskadāvana.lv

04/28/2015 12:26

pirtsMEKLĒ AIZRAUJOŠU DĀVANU? UZDĀVINI PRIEKU, KO SAGĀDĀ PIRTS APMEKLĒJUMS

Tuvojas svētki un vajadzīga dāvana? Ja vēlies pārsteigt ar dāvanu, kas nestāvēs plauktā, bet sagādās patīkamus pārdzīvojumus, ieskaties interneta veikala Lieliskadāvana.lv piedāvājumā.
Viena no aizraujošām un emocijām piesātinātām dāvanu iespējām - kartings. Jautrība, sacensību gars un lieliskas izjūtas garantētas gan darba kolektīviem, gan draugu kompānijām. Lieliskadāvana.lv piedāvājumā - pirmajiem Baltijas valstīs - ir vēl nebijuša un aizraujoša izklaide - ūdens kartings! Iespējams traukties ar ātrumu līdz pat 55 km/h, tāpēc brauciens noteikti uzdāvinās spilgtas emocijas, kuras vēl ilgi nebūs iespējams aizmirst.
Vēl viena iespēja azartiskiem cilvēkiem būs lieliskadāvana.lv piedāvājums – tarzāns! Pārbaudīt savus spēkus un gūt aizraujošus iespaidus dāvanas saņēmējs varēs Siguldas Piedzīvojumu parkā „Tarzāns” – lielākajā brīvdabas piedzīvojumu parkā Baltijā. Parks piedāvā 9 Tarzāna šķēršļu trases ar gandrīz 100 dažādiem kokos izvietotiem šķēršļiem, rodeļu trasi, krēslu pacēlāju, katapultu, alpīnisma sienu, loka šaušanu, ģimenes velomobīļus ar maršrutiem pa Siguldu, kā arī dažādas bērnu aktivitātes.
Peintbols ir ideāli piemērots lieliskai laika pavadīšanai kopā ar draugiem! Uzdāvini dāvanu karti peintbola spēlei, un ziemas periodā saņēmējs to varēs aizvadīt iekštelpās Rīgā, savukārt vasaras periodā, āra laukumā Saulkrastos. Būs iespēja piedalīties kopspēlē „Franču Leģions“ un iejusties Franču Leģiona kareivja lomā! Aizraujošas spēles norisei ir izveidots speciāls laukums, kas ir pietiekami plašs, lai tajā varētu izspēlēt gan vienkāršas, gan arī sarežģītākas misijas.
Savukārt tiem, kuriem patīk mierīgāka atpūta, katrā ziņā patiks iespēja apmeklēt pirti. Pirts kopš seniem laikiem daudzām pasaules tautām ir ķermeņa, Dvēseles un Gara dziedinātava. Lieliskadāvana.lv  atradīsi plašu pirts piedāvājumu klāstu. Vari uzdāvināt iespēju ļauties latviešu pirts rituālam ar malku kurinātā pirtī, kur jūras oļiem veidotā krāsns, pirts gariņš un pieredzējusi pirtniece nodrošinās dzīves spēku, attīrīs un spēcinās . Varbūt draugu lokā vēlies izbaudīt braucienus ar peldošo pirti? Sarīkojiet veselības kūri un jautru ballīti, baudot relaksējošus pirts priekus, pēršanos un omulīgu karsēšanos kublā! Tas viss svaigā gaisā, Daugavas krastā iepretim Rīgas panorāmai!
Pārsteidz svētkos ar neaizmirstamām dāvanām, kuras  paliks atmiņā vēl ilgi. Ieskaties Lieliskadāvana.lv plašajā piedāvājumu sortimentā, izvēlies piemērotāko pārsteigumu, un uzmanību īpašā veidā! Dāvanas saņēmējs to noteikti novērtēs.