ĀTRIE KREDĪTI - IZVĒLIES LABĀKO

12/10/2014 18:07
MEKLĒ IZDEVĪGUS KREDĪTU RISINĀJUMUS ? IESKATIES ONDO.LV !
 
Pateicoties iespējām, ko nodrošina internets, lielu popularitāti ieguvuši arī ātrie kredīti internetā. Tā ir iespēja ātrā un pieejamā veidā aizņemties sev vajadzīgo naudas summu uz nepieciešamo termiņu.
Kredīti pie Ondo.lv ir īpaši izdevīgi vairāku iemeslu dēļ:
- Pirmais kredīts bez maksas ;
- Vajadzības gadījumā iespējams pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu ;
- Iespēja saņemt naudu norādītajā bankas kontā tikai 10 minūšu laikā ;
- Iespēja visu kontroļēt - lietotāja profilā pieejama visa būtiskā informācija par aizdevumiem , rēķiniem un izdevīgiem piedāvājumiem.
Ja nepieciešams ātrs naudas aizdevums, ieskaties Ondo.lv!
Ondo.lv bezprocentu kredīts būs izdevīgs variants, ja nauda vajadzīga steidzami. Reģistrēšanās aizdevumam ir vienkārša un neaizņems daudz laika - viss, kas nepieciešams - veikt reģistrāciju mājas lapā www.ondo.lv, apstiprināt savu profilu un jau drīz gaidīt naudu savā bankas kontā.
Jāpiebilst, ka bezmaksas aizdevums pieejams tikai jaunajiem klientiem, tomēr pastāvīgie klienti var baudīt dažādas citas priekšrocības- piemēram, iespēja aizdevumu pieteikt ar SMS palīdzību.
SMS kredīts - tā ir iespēja aizdevumam pieteikties ar vienas īsziņas starpniecību. Ja esi jau veicis reģistrāciju Ondo.lv sistēmā, tev atliek tikai nosūtīt pieteikuma sms, kurā minēts vārds ''Ondo'', kā arī vajadzīgā naudas summa, vēlamais termiņš un parole, kas norādīta reģistrējoties. 
Ātrie Kredīti internetā ir lielisks risinājums dažāda veida situācijās - piemēram, ja vajadzīgas finanses neplānotu tēriņu segšanai. Lai arī noteiktie atmaksas termiņi ir samērā īsi, tomēr vienmēr pastāv iespēja vajadzības gadījumā pagarināt atmaksas termiņu.
Termiņa pagarināšanu piedāvā arī Ondo.lv. Maksimālais termiņš, uz kuru tiek piešķirts aizdevums, ir trīsdesmit dienas. Tomēr, ja jūti, ka aizdevumu noteiktajā laikā nevarēsi atdot pilnībā, izvēlies termiņu pagarināt. Turklāt, vari to veikt tik reižu, cik nepieciešams. 
Ātrais kredīts pie Ondo.lv jaunajiem klientiem tiek izsniegts līdz EUR 300. Savukārt, sākot no otrās reizes maksimālā aizdevuma summa būs EUR 425.
Laba ziņa ikvienam - Ondo.lv piedāvājumā arī kredīts bez ķīlas. Tas nozīmē, ka aizdevumu iespējams noformēt bez ķīlas, galvojuma un citu laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas. Ātrie kredīti - izdevīgs risinājums dažāda veida situācijās. Aizņemies izdevīgi arī tu- ieskaties Ondo.lv