Aizdevumu veidi - sms kredīts credit24.lv

05/03/2015 18:12

aizdevumu veidiNEPIECIEŠAMS AIZDEVUMS? IZVĒLIES CREDIT24!

Ikviens no mums var nonākt finansiālajās grūtībās. Kādam vajadzīgi naudas līdzekļi, lai iegādātos kādu lielāku pirkumu, citam, nepieciešami līdzekļi, lai dotos ceļojumā vai uzsāktu remontu. Vēl kādam, šie līdzekļi var būt nepieciešami ārstu izdevumiem. Situācijas, kad nepieciešams aizņemties var būt tik pat dažādas, cik dažādi ir paši cilvēki. Tieši tādēļ, kredītdevēji ir pretimnākoši, un piedāvā aizņemties vajadzīgos naudas līdzekļus vien pāris minūšu laikā, tostarp, ir arī kredītdevējs Credit24. Credit24 piedāvātajos pakalpojumos pieejami ātrie kredīti, kredītlīnija un kredīts bez ķīlas. 

 Credit24 ir viens no aizdevējiem, kas piedāvā arī jaunu aizdevumu veidi - sms kredīts credit24.lv, kredītlīniju. Ar ko tad kredītlīnija atšķiras no ātrā kredīta? Ātrā kredīta summa tiek ieskaitīta bankas kontā, un tiklīdz ir apstiprināts pieteikums, tiek skaitīti aizdevuma procenti, savukārt kredītlīnijas summa tiek ieskaitīta Tavā bankas kontā, taču par summu jāsāk maksāt tikai tad, kad Tu ar to veiksi kādu darbību. Ja nauda kontā ir kā rezerves variants, procentu maksājumi par to nav jāmaksā! Kredītlīnija ir ātrs un vienkāršs veids kā ātri iegūt nepieciešamo naudas summu pirkumiem, remontam vai atpūtas braucienam. Neatkarīgi no mērķa, kam vēlies tērēt naudu, Credit24 piedāvā aizņemties tieši tik, cik Tev nepieciešams. Credit24 klienti var saņemt ne tikai ātros kredītus vai kredītlīniju, bet jāpiemin, ka šie aidevumi ir kredīts bez ķīlas. Kredīts bez ķīlas var būt labs risinājums ne tikai mazu naudas problēmu atrisināšanai, bet arī lielāku ieceru un sapņu īstenošanai. Aizņemoties kredītu bez ķīlas, Tu sevi nepakļauj riskam, ka dažādu apsvērumu dēļ atmaksu nāksies atlikt un tādā veidā vari zaudēt sev piederošo īpašumu vai zemi. Neatkarīgi no tā vai aizņemies minimālo summu 50 eiro, vai pat pāris tūkstošus, ķīla netiek prasīta! Lai pieteiktu šāda veida kredītu bez ķīlas, Tev atliek vien reģistrēties Credit24 mājas lapā. Lai Tev piešķirtu tik kāroto naudas summu, tev jābūt vismaz 18 gadus vecam ar stabiliem, ikmēneša ienākumiem, kas nodrošinās kredīta atmaksas iespējas. Pieteikties Credit24 ātrajam kredītam bez ķīlas Tu vari jebkurā diennakts laikā, jo reģistrācija un pieteikums atrodams internetā – www.credit24.com. Veicot reģistrāciju Tev jāņem vērā, ka kredīta pieteikšanas brīdī Tev nevar būt citi neatmaksāti kredīti.

Neskaidrību gadījumā, Tu vari sazināties ar Credit24.lv klientu apkalpošanas centra speciālistiem. To ērti un vienkārši vari izdarīt zvanot pa tālruni 8824, vai vari rakstīt e – pastu uz info@credit24.lv. Tas ir tik vienkārši - pāris soļi un nauda jau ir Tavā kontā!