AKURĀTS BĀRA KRĒSLI - OMULĪGIEM VASARAS VAKARIEM !

06/12/2015 18:10

Gada siltais laiks ir pareizais laiks dažādu pasākumu - festivālu, gadatirgu, kāzu, privāto ballīšu organizēšanai. Kā zināms, ar ideju un iemeslu vien nepietiek - jebkura pasākuma organizēšanai nepieciešams arī atbilstošs inventārs.

 

 

 

 

 

 

Meklējot nepieciešamo inventāru, jāatceras, ka tā pirkšana nav vienīgais risinājums. Mūdienās pieejama arī pasākumu aprīkojuma noma, kas ir lieliska iespēja piemeklēt tieši konkrētajam pasākumam vajadzīgo aprīkojumu un maksāt tikai par tā izmantošanas brīdi. Tas ir ērtāk un izdevīgāk nekā par pilnu cenu iegādāties aprīkojumu, kuru atkārtoti izmantot, iespējams, nemaz nebūs vajadzības.

 

Pārsteidz pasākuma apmeklētājus, jo Akurāts piedāvājumā bāra krēsli! Bāra krēsli būs labs risinājums atpūtas brīžiem vai kokteiļa iemalkošanai priecīgā gaisotnē.

 

Piemērotus risinājumus dažāda mēroga svētkiem atradīsi pie Akurāts, kas ir viens no vadošajiem pasākumu inventāra iznomātājiem visā Baltijā. Akurāts piedāvātais inventārs pabijis gan festivālos un dažādos pilsētas svētkos, gan arī gadatirgos un kāzās! Regulāri papildinot  piedāvājuma klāstu, šī kompānija gādā, lai pasākums nestu prieku un gandarījumu gan pasākuma viesiem, gan arī organizatoriem!

Sortimentā dažādu veidu un izmēru nojumes un teltis, kas ne tikai lieliski iederēsies dažādos pasākumos, bet arī pasargās no lietus . Pateicoties tam, ka nojumes ir dažādos izmēros, varēsi vienkārši un ērti izvēlēties sev vajadzīgo.

 

Papildus nojumēm tiek piedāvāti arī gāzes sildītāji, kas labi iederēsies vēsajos vakaros . Tie ir vienkārši ievietojami Akurāts piedāvātajās nojumēs un rūpēsies par omulību arī tad, kad saule jau norietējusi un gaiss palicis vēss.

 

Bet, ja pasākuma norisei nepieciešami arī krēsli, arī tie pieejami Akurāts piedāvājumā! Pie Akurāts pieejami vairāki krēslu varianti - izvēlei, piemēram, vienkārši melni krēsli, kas iederēsies dažādos pasākumos, kā arī banketu krēsli.

 

 

 

Krēslu noma būs labs risinājums, ja krēsli nepieciešami tikai uz konkrētu pasākumu. Tā ir laba iespēja saņemt konkrētajam pasākumam vajadzīgos krēslus un to skaitu.

 

Jāpiemin, ka https://akurats.lv/ piedāvājumā arī dažādi citi risinājumi - piemēram, galdi , klubkrēsli, stikla durvis un pat oratora pults - aplūko Akurāts piedāvājumu un uzbur savus īpašos svētkus arī tu!