AKURĀTS NOJUMES NOMA - SKAISTIEM VASARAS VAKARIEM!

06/15/2015 18:17

Ja esi iecerējis  kādu pasākumu, vienalga vai tas būtu festivāls, kāzas vai vienkārša dārza ballīte, viena no būtiskākajām lietām ir sameklēt piemērotu inventāru.

 

Meklējot nepieciešamo inventāru, vērts paturēt prātā, ka tā iegāde nav vienīgais variants. Mūdienās pieejama arī pasākumu inventāra noma, kas ir laba izdevība piemeklēt tieši konkrētajam pasākumam vajadzīgo aprīkojumu un maksāt tikai par tā izmantošanas brīdi. Tas ir vienkāršāk un izdevīgāk nekā iegādāties aprīkojumu, kuru atkārtoti izmantot, iespējams, nemaz nebūs vajadzības. Turklāt, iegādājoties inventāru, vienmēr jānodrošina arī tā uzglabāšana, apkope, pārvadāšana un uzstādīšana.

 

Vislabākos risinājumus dažāda mēroga svētkiem atradīsi pie Akurāts, kas ir viens no vadošajiem pasākumu inventāra iznomātājiem Baltijas valstīs. Akurāts nodrošinātais inventārs tiek izmantots gan festivālos un dažādos pilsētas svētkos, gan arī gadatirgos un privātās ballītēs! Regulāri pilnveidojot piedāvājumu klāstu, šī kompānija rūpējas, lai ikviens pasākums būtu izdevies!

 

Vasara liela daļa pasākumu tiek plānoti ārpus telpām. Ņemot vērā faktu, ka laikapstākļi ir pavisam neparedzami, organizējot pasākumu būtiski parūpēties arī par izdevušos pasākumu lietus laikā. Tādā gadījumā noderēs nojumes noma. Akurāts nodrošinātā nojumes noma ietver bagātīgu izvēli - varēsi atrast ne vien vajadzīgā izmēra, bet arī dizaina nojumi. Ja neesi drošs, kāda veida nojume būtu labākā izvēle, vari vērsties pie Akurāts darbiniekiem, lai saņemtu kosultāciju. Nojumes noma nodrošinās skaistus svētkus brīvā dabā.

 

Akurāts nodrošinātie gāzes sildītāji nodrošinās siltumu vairāku stundu garumā un ir ērti savienojami ar Akurāts nojumēm. Izvēloties pasākumam vajadzīgo sildītāju skaitu, jāņem vērā, ka viens var apsildīt 20 kvadrātmetrus lielu teritoriju. Tādejādi būs vienkārši aprēķināt vajadzīgo gāzes sildītāju skaitu.

 

Savukārt, ja pasākumam nepieciešami krēsli, arī tos atradīsi Akurāts sortimentā! Pie Akurāts pieejami vairāki krēslu varianti - izvēlei, piemēram, vienkārši melni krēsli, kas izmantojami dažādos pasākumos, kā arī banketu krēsli, kas piemēroti pasākumiem, kur sēžot jāpavada ilgāks laika posms.

 

Izveido neaizmirstamus svētkus - Akurāts palīdzēs!