AUTOSKOLA AUTOPRIEKS – DROŠS PARTNERIS AUTOVADĪŠANAS PRASMJU APGŪŠANĀ

10/27/2015 13:03

 

autoskola AutoprieksEsat nolēmis nokārtot B kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecību, bet jūs nedaudz dara bažīgu CSDD eksāmens? Neraizējieties, autoskola Autoprieks palīdzēs jums sagatavoties, lai CSDD eksāmens būtu izdevies! Turklāt pirms lielā pārbaudījuma zināšanas jums palīdzēs izanalizēt CSDD tests. Gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās, kurās atrodas mūsu autoskolas mācību centri, jūs saņemsiet vērtīgas teorētiskās un praktiskās zināšanas, lai jūs kļūtu par drošu un atbildīgu ceļu satiksmes dalībnieku. Mūsu speciālisti palīdzēs arī profesionāliem autovadītājiem, kuriem noteikta periodiskā apmācība (95 kods).

Tāpat kā citas autoskolas Rīgā, Autoprieks nodrošina praktiskās un teorētiskās mācības, kam seko CSDD eksāmens, taču autoskola Autoprieks izceļas ar īpašām rūpēm par saviem kursantiem – topošajiem transportlīdzekļu vadītājiem neatkarīgi no tā, vai tiek kārtota B kategorijas vai profesionālās kategorijas (95 kods) vadītāja apliecība, sagādāti maksimāli patīkami apstākļi un labvēlīga atmosfēra produktīvām darbam un mācībām. Ne tikai mūsu autoskolas Rīgā esošā mācību centra, bet arī Latvijas pilsētās izveidoto filiāļu atsaucīgie un kompetentie instruktori un pasniedzēji nemitīgi paaugstina savu kvalifikāciju un ir gatavi likt galvu ķīlā par savu kursantu automobiļu vadīšanas iemaņām un satiksmes noteikumu zināšanām. Autoskola Autoprieks augstu vērtē savus pasniedzējus, kas jaunajiem autovadītājiem ļaus ne tikai sagatavoties tādā pakāpē, lai veiksmīgi tiktu nokārtots CSDD eksāmens (iepriekš pieejams arī CSDD tests), bet arī nodos savu nenovērtējamo pieredzi un ļaus apgūt negaidītām situācijām uz ceļa noderīgas prasmes. Autoskola Autoprieks rūpējas, lai kursanti apgūtu prasmes automašīnas vadīšanai uz ceļiem ārpus apdzīvotām vietām, un jāsaka, ka citas autoskolas Rīgā ne vienmēr tam piegriež vajadzīgo uzmanību. Nodrošinām arī periodisko apmācību profesionālajiem autovadītājiemievērojot 95 kods prasības.

Autoskolas Autorpieks apmācību kurss piedāvā paralēli apgūt gan teoriju, gan automašīnas vadīšanu, tādēļ jaunās iemaņas un zināšanas nekavējoties var izmēģināt praksē, vai pārbaudīt, piemēram, autoskolas mājas lapā, kur izmantojams CSDD tests. CSDD tests ir lieliska iespēja pirms tiek kārtots CSDD eksāmens pārliecināties par apgūtajām zināšanām, kā arī vajadzības gadījumā tās pilnveidot. Mūsu autoskola Autoprieks nešaubās, ka sevišķas rūpes par katru skolas apmācību dalībnieku un skolas instruktoru un pasniedzēju ļoti labā sagatavotība atvieglos mērķa sasniegšanu un CSDD eksāmens būs sekmīgs, bet profesionālajiem transportlīdzekļu vadītājiem izsniegts 95 kods sertifikāts. Autoskolas neapstrīdama priekšrocība ir moderns autoparks – braukšanas apmācība notiek tikai ar tādām automašīnām, kuras nav ekspluatētas vairāk par pieciem gadiem. Ne visas autoskolas Rīgā var lepoties ar šādu pieeju. Vēl viens nozīmīgs aspekts – praktisko apmācību piedāvājam veikt tieši ar tāda vai līdzīga modeļa automašīnu, kāda ir jūsu īpašumā vai kādu esat iecerējis iegūt.

Autoskola Autoprieks nodrošina sagatavošanos, lai CSDD eksāmens dažādu kategoriju, tai skaitā B kategorijas un profesionālās kategorijas 95 kods transportlīdzekļa vadītāja apliecības saņemšanai būtu viegli pārvarams (CSDD tests noderēs kā lielisks palīgs pirms tā). Mūsu autoskolas Rīgā un citur Latvijā izveidotās mācību vietas veic arī profesionālo autovadītāju periodisko apmācību (95 kods). Autoskolas programmā paredzēts teorijas kurss, teorijas eksāmens skolā, braukšanas nodarbības, braukšanas ieskaišu sistēma. Autoskola Autoprieks jums palīdzēs apgūt ne vien autovadīšanu, bet arī izveidos jūs par atbildīgu un labi sagatavotu ceļu satiksmes dalībnieku!