AUTOSKOLA AUTOPRIEKS - IEGŪSTI AUTOVADĪTĀJA APLIECĪBU ĒRTI UN VIENKĀRŠI!

06/30/2015 09:39

autoskolaŠobrīd, kad autoskolu piedāvājums ir ļoti daudzveidīgs, būtiski izvēlēties autoskolu, kas nodrošina pēc iespējas labāku apmācību. Kāda autoskola tā ir?

Šeit jāpiemin daudzu novērtētā autoskola ''Autoprieks'', kas pieejama vairākās Latvijas pilsētās, piemēram, Rēzeknē, Liepājā, Daugavpilī, kā arī vairākās citās, un nodrošina kvalitatīvu apmācību ikvienam topošajam autovadītājam.

Autoskola piedāvā apgūt ne tikai populāro B, bet arī citas autovadītāju kategorijas - tādas kā, piemēram, A,C,D, kā arī 95. kodu.

Kursu apmeklētājiem, kā arī citiem interesentiem autoskola sniedz iespēju ar teorētiskajiem jautājumiem iepazīties arī skolas mājas lapā autoprieks.lv. Tur  pieejami ceļu satiksmes noteikumi, kas saprotamā veidā palīdzēs nostiprināt zināšanas dažādos jautājumos, piemēram, vienkāršā veidā apgūt ceļa zīmes, kā arī dažādas citas nepieciešamas lietas.

Autoskolas mājas lapā iespējams veikt testu treniņa nolūkos - pieejams CSDD tests, kurš ir līdzīgs CSDD teorijas eksāmenam. Šis CSDD eksāmens noteikti palīdzēs, gatavojoties īstajam teorijas eksāmenam.

Kā autoskola organizē apmācības? Būtiski, ka teorijas apmācības tiek īstenotas tā, lai tās būtu vienkārši pieejamas ikvienam. Pieejamas apmācību grupas dažādos laikos - rīta, dienas, vakara vai brīvdienu. Tāpat katrs var izvēlēties darbam vai dzīvesvietai tuvāko apmācību vietu. Piemēram, Rīgā vien tiek nodrošinātas vairākas apmācību vietas - gan centrā, gan vairākos citos rajonos. Plašāku informāciju par visām apmācību vietām uzzināsi mājas lapā autoprieks.lv. Turpat varēsi ērti pieteikties sev vēlamajām apmācībām.

Kas attiecas uz instruktoriem un pasniedzējiem, tiem ir nozīmīga loma veiksmīgā autovadītāja apliecības iegūšanā. Skolas mājas lapā vari iepazīties ar ''Autoprieks'' pasniedzējiem un braukšanas instruktoriem, kā arī izlasīt atsauksmes par katru no tiem.

Savukārt tiem, kuriem autovadītāju apliecības ieguvei uzreiz nav pietiekamu finanšu līdzekļu, tiek piedāvāta apmācība līzingā. Tā ir izdevība iziet autovadītāja kursus un par tiem norēķinu veikt līzingā - ar izlīdzināto ikmēneša maksājumu. Līzingu noformēt var sadarbībā ar divām kompānijām - Aizdevums.lv un Lateko Līzings.

Autoskola ''Autoprieks'' - labākais ceļš uz autovadītāja apliecību. Vairāk informācijas - autoprieks.lv. Šī ir autoskola, kas garantē profesionālas apmācības. Autoskola, kurā strādā profesionāļi.