BREKETES SKAISTIEM ZOBIEM - STOMATOLOĢISKĀ KLĪNIKA DENTAL ART!

06/25/2015 12:09

breketes

Lai saglabātu vai iegūtu skaistus, veselus zobus un pārliecību par sevi, nepieciešams regulārs zobārsta apmeklējums. Izvēlieties zobārstniecības klīniku Dental Art, kas rūpējas par savu pacientu zobu veselību, sniedzot augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus.  Šajā klīnikā strādā augstākās kvalifikācijas speciālisti, kuri palīdzēs Jums nodrošināt labāko risinājumu zobu skaistuma un veselības uzlabošanai.

Lai pārbaudītu zobu un mutes veselību un laicīgi sāktu zobu ārstēšanu, vēlams kā minimums reizi gadā apmeklēt attiecīgo speciālistu zobu diagnosticēšanai. Tas radīs iespēju ārstam precīzi un ātri noteikt varbūtējās zobu un smaganu problēmas un izstrādāt detalizētu ārstēšanas plānu, bet Jums tā būs lieliska iespēja pastāvīgi būt skaidrībā par savu zobu veselības stāvokli, vajadzības gadījumā laicīgi uzsākot zobu ārstēšanu un cik vien iespējams saglabājot zobu veselību labā līmenī.

Zobu protezēšana ļauj veiksmīgi restaurēt zaudētus dabīgos zobus, atjaunojot to funkcijas un vizuāli estētiskās īpašības. Zobu protezēšanā tiek izmantotas gan izņemamās zobu protēzes , gan neizņemamas konstrukcijas – zobu kroņi un tilti. Pēc Jūsu izvēles var tikt izgatavoti dažādu veidu kroņi un tilti: lietie , metālkeramikas, cirkonija, cirkonijkeramikas, un keramiskie. Iespējama ir arī zobu restaurācija ar venīriem (porcelāna plāksnītēm), ko nostiprina uz zobu priekšējās virsmas .

Šajā klīnikā tiek nodrošināta arī visaugstākās kvalitātes zobu implantēšana.

 

BREKETES SKAISTAM SMAIDAM

Ja pacienta zobi laika gaitā zaudējuši savu baltumu un palikuši dzeltenīgi vai tumši , viena no iedarbīgākajām metodēm zobu estētiskuma uzlabošanai ir zobu balināšana. Minētās procedūras laikā ar profesionāla balinošā gela palīdzību tiek iznīcināta tumšā pigmentācija, kā rezultātā emaljas tonis paliek ievērojami gaišāks. Savukārt ortodonts, izmantojot speciālas ortodontiskās plates un breketes novērsīs funkcionāli nepareizu zobu sakodienu, kas izveidojies nepareizas žokļu attiecības vai zobu augšanas problēmu dēļ. Breketes palīdzēs iegūt satriecošu smaidu. Ja plānojat uzlikt breketes, izvēlieties Dental Art klīniku.

 

Lai pacients varētu izvēlēties atbilstošāko ārstēšanas metodi, pirms zobārstniecības pakalpojuma veikšanas pacients vienmēr tiek informēts par ārstniecības iespējām. Gluži tāpat speciālisti sniegs profesionālus padomus par pareizu mutes dobuma kopšanu un kopšanas līdzekļu izvēli. Ar modernām zobārstniecības metodēm Jūs spēsiet iegūt veselus zobus un pievilcīgu smaidu. „Dental Art” klīnikas speciālisti Jums palīdzēs to realizēt!