CREDO — 95.KODS SAŅEMŠANA IEPRIEKŠ NAV BIJUSI TIK ELEMENTĀRA

06/29/2015 11:55

95. kodsAutoskola Credo laika gaitā sevi apliecinājusi kā augstvērtīgu , kā arī uzticamu vietu, kur jebkuram nākošajam autovadītājam iespējams apgūt pielietot visdažādākos transportlīdzekļus. Autoskola darbojas vairāk nekā 14 gadu periodā— šajā laikā Credo sniegtās apmācības izvēlējušies arī tādi uzņēmumi kā Nacionālie bruņotie spēki, lidosta ''Rīga'' un citi uzņēmumi un firmas, un, nenoliedzami, ļoti plašs skaits cilvēku, kas vēlējušies savā īpašumā saņemt auto vai moto vadītāja apliecību.

Bieži iespējams saklausīt jautājumus par to, kas ir 95. kods. To var skaidrot šādā veidā — 95. kods — tā ir periodiska apmācība profesionāliem, C un D kategorijas autovadītājiem. Ja vēlaties, lai 95.kods ir Jūsu autovadītāja apliecībā, Jums niepieciešams iziet apmācību 95. kods, kurā ietilpst 5 nodarbības, un tās cena ir 69,90 EUR, ieskaitot PVN. Kādos gadījumos 95. kods ir vajadzīgs? 95.kods apliecina, ka esat profesionāls šoferis, kas drīkst strādāt algotu darbu C un D kategorijās.

Credo ļauj apgūt praktiski visu kategoriju autoapmācību, turklāt potenciālajiem motociklu vadītājiem saistoša būs A kategorija. Šajā autoskolā iespējams iegūt vadītāja tiesības, kas ļauj vadīt motociklus — A1 un A kategorija. Jums jāzina, ka šī autoskola sniedz iespēju ar mācībām saistītos izdevumus apmaksāt pa daļām, pirmajā reizē iemaksājot tikai  20 eiro, turklāt, Credo.lv piesakoties ''A kategorija'' vai ''A1 kategorija'' kursiem , kā arī iemaksājot pirmo iemaksu 29 eiro vērtībā, iegūsiet atlaidi 10 procentu apjomā teorijas apmācībai!

Nav iespējams noliegt, ka autoskolas Rīgā ir bieža parādība — tās Rīgā ir ik uz stūra, tāpēc iespējams apjukt to pakalpojumos. Taču nav noliedzams, ka labs veids, kā saprast konkrētā pakalpojuma sniedzēja darba ētiku, ir — noskaidrojot klientu viedokli. 97 procenti Credo absolventi tieši šo autoskolu ieteiktu izvēlēties nākošajiem autobraucējiem, turklāt, kas nav mazāk svarīgi — valsts teorijas pārbaudījums Credo tiek kārtots augstā precizitātē — vidējā sekmība sasniedz 88 procentus. Autoskolas Rīgā sastopamas ik uz soļa, bet pastāv iespējamība, ka Credo, ir augstvērtīgākā no tām!

Credo no savu klientu puses saņem arī vismazāk sūdzību un iebildumu, salīdzinot ar citām uzņēmumiem, kuras pakalpojumus patērē ne mazāk kā 200 cilvēki mēnesī. Turklāt autoskolas mājas lapā Credo.lv interesentiem iespējams uzzināt klientu atsauksmes par uzņēmuma darbību. Ja esat uzstādījis mērķi saņemt auto vai moto vadītāja apliecību un iziet 95.kods kursus, Credo būs pareizā izvēle!