CREDO - TĀ IR AUTOSKOLA, KUR IEGŪSTAMA B KATEGORIJA!

08/19/2015 16:28

b kategorijaAutoskola Credo ir zināma un pieprasīta autoskola, kurā labprāt mācās dažādu vecumu kursanti. Piemēram, šobrīd aktuāla ir B kategorija. Credo darbojas jau vairāk kā 14 gadus, un lieliski sevi pierādījusi kā uzticamu autoskolu, kas tiecas būt par tirgus līderi. Autoskolā Credo strādā zinoši un pretimnākoši pasniedzēji un instruktori, kas Tev palīdzēs kļūt par lielisku auto vadītāju! Tāpēc, ja vajadzīga B kategorija, izvēlies šo autoskolu!

 

Kopumā autoskola Credo piedāvā 10 dažādu kategoriju apguvi, tās ir A, A1, BE, C, C1, CE, D, D1 un B kategorija un profesionālais 95. kods. Kas attiecas uz Credo autoskolu, obligāti jāpiemin arī skaitļi no statistikas. Credo autoskolu pabeidz 92% no apmācību uzsākušajiem, kas nebūt nav mazs skaitlis, tāpēc neuztraucies, ja B kategorija rada nedaudz raizes.

Kā jau minēts, Credo autoskola piedāvā vairāku kategoriju autovadītāju apmācības, piemēram, B kategorija - apmācībās ietilpst teorētiskā apmācība, reģistrācija autoskolā, dokumentu noformēšana, praktiskās braukšanas organizēšana, autoskolas eksāmens un mācību materiāli (95.kods). Autoskolas apmācības beigās katrs autoskolas kursants kļūst par autokluba "SOS" biedru. Ja arī Tev nepieciešama, piemēram, B kategorija, tad ieskaties mājas lapā jau tagad!

 

Credo ir Tavs draugs, palīgs un sabiedrotais jebkurā situācijā. Credo palīdzēt vēlas ne tikai ar apmācību un kursu palīzību, bet arī praktiskiem padomiem! Piemēram, vai zināji, ka nelielas buktes uz auto virsbūves vari iztaisnot pats? Viss, kas Tev būs vajadzīgs ir spēcīgs magnēts un, protams, vēlme šādu darbu uzņemties. Magnēts jāpieliek pie buktes malām un jāvelk to uz sevi. Pēc tam spēcīgi pārvietojiet magnētu deformētajā zonā, un tā iztaisnosies pat bez krāsas slāņa bojājumiem. Šādus un vēl citus padomus Tu vari atrast autoskolas mājas lapā - www.credo.lv!

 

Ja vajadzīga B kategorija vai kāda cita, šī autoskola būs Tavs sabiedrotais! Tu varēsi izvēlēties nepieciešamos  apmācības laikus, tuvāko apmācības vietu, vēlamo kategoriju, kā arī izvēlēties labako cenu piedāvājumu! Tev atliks tikai veikt maksājumu un brīdī, kad tiks saņemta maksa par apmācībām, Tu tiksi ieksaitīts vēlamajā apmācības grupā. Par mācību sākumu ar Tevi sazināsies Credo autoskolas darbinieki! Ja esi pārliecinājies, ka vēlies, lai Tava autoskola ir Credo, tad piesakies mācībām pa tālruni 67 220 800 vai arī, raksti e - pastu uz credo@credo.lv. Sazinoties ar autoskolu, Tu vari būt drošs, ka Tevi apkalpos laipni un zinoši darbinieki, kas palīdzēs ar formalitātēm un sniegs atbildes uz Taviem jautājumiem! Credo - mūsu kvalitāte, Jūsu drošība!