Dvieļu turētājs no Berendsen - laba izvēle

06/03/2015 16:45

Darbinieki tāpat kā viesi katrā ofisā spēj novērtēt labi aprīkotas un patīkami apmeklējamas sanitārās telpas. Lai atvieglotu telpu higiēnas saglabāšanu teicamā stāvoklī, der iepazīties ar Berendsen.lv pakalpojumiem. To vidū atrodams gan sanitāro, gan arī daudzu citu telpu uzturēšanai vajadzīgais aprīkojums ļoti plašā klāstā.

Pienācīga roku higiēna ne tikai nodrošina tīrību, bet arī aizstāvēs no dažāda veida saslimšanām. Šķidro ziepju dozators ir neapšaubāmi ērts un veiksmīgs risinājums īpaši tīrīgām rokām katrās darba vides telpās vai personīgajā miteklī. No videi draudzīgā dozatora  lietotāja rokās nokļūst precīza putu mazgāšanas līdzekļa doza, kas sniedz iespēju ātri tikt pie teicami nomazgātām rokām, pārmērīgi neizšķiežot ne mazgāšanas līdzekli, ne ūdeni. Berendsen ziepes ir maigas un patīkamas rokām, taču tai pat laikā bez jebkādiem sarežģījumiem rezultatīvi pieveic arī tādas nepakļāvīgas substances kā eļļu vai taukvielas. Vienlaikus  līdzekļa paciņā ieliktais pumpītis ļauj izvairīties no ziepju pilēšanas, kā arī 500 mililitru lielais pakojums pietiks ilgam laikam (vairāk nekā 1200 izmantošanas reizēm). Berendsen līdzekļu piedāvājumā pieejami arī putu ziepju dozatori ar sensoru, kas attiecīgi nosaka, tiklīdz pie dozatora palikta roka un nekavējoties pasniedz konkrēto mazgāšanas līdzekļa daudzumu.

Efektīvs un videi draudzīgs rīks roku nosusināšanai pēc to nomazgāšanas ir kokvilnas dvieļu turētājs. Šāds dvieļu turētājs paver iespēju katram labierīcību lietotājam saņemt pašam savu tekstila dvieli, kas izstrādāts no tīras kokvilnas . Proti, pēc tā izmantošanas saslapinātā kārta automātiski nonāk īpašā nodalījumā, norobežojot to no tīrās daļas. Šādā veidā visiem lietotājiem allaž būs pilnībā jauns dabiskais roku dvielis, rūpējoties par jauku un personisku izjūtu. Dvieļa materiāls turētājā ir antibakteriāls, maigs un tīkams saskarei ar rokām. Kopumā 35 metrus garais rullis pietiks 100 lietošanas reizēm,un pēc tām Berendsen kvalitatīvais serviss gādās par operatīvu svaigo dvieļu atvešanu un uzlikšanu. papīra dvieļu ruļļi, kuri ātri  beidzas,  vērts iepazīties ar dvieļu turētāja priekšrocībām. Kokvilnas dvieļu turētājs nodrošina tīru, sausu dvieli ikvienam lietotājam, jo pēc roku nosusināšanas, samitrinātais dvieļa posms tiek atdalīts no svaigās kārtas. Dvieļa dabiskās šķiedras uzbūve nodrošina kārtīgu ūdens uzsūkšanu un atbrīvo rokas no nevēlamajiem mikroorganismiem. Šis ilgtspējīgais variants atslogos Jūs no izlietoto papīra dvieļu grēdām un pēc iztērēšanas dvielis atkārtoti tiks mazgāts optimizētā un vidi saudzējošā procesā. Papildus arī paša dvieļa turētāja virskārta ir noturīga pret baktērijām un ērti noturama tīra. Berendsen produktu sortimentā atrodami atšķirīgu nokrāsu dvieļu turētāju modeļi, kuri labi iekļausies katra dizaina telpu iekārtojumā.

Smilts, māls un sniegs bieži vien pieprasa liekus centienus, lai grīdu virsmas uzņēmumu telpās un mājās redzētu pastāvīgi kārtīgas. Taupīt laiku un resursus ļaus ērtie gumijas paklājiņi no Berendsen. Noturīgie gumijas paklāji jeb skreiperi kārtīgi notīrīs rupjos netīrumus visu cauru gadu, uzturot spodrību un kārtību. Vienlaikus noturīgie nitrilgumijas tepiķi pasargās telpu grīdu virsmas un mīkstos grīdas pārklājumus no kaitējošas apkārtējās ietekmes un atļaus tiem kalpot daudz ilgāku laiku. Dažādo izmēru gumijas skreiperi derēs gan iekštelpām, gan āra videi saskaņā ar konkrētajām klienta vajadzībām, tāpat pieejami arī specializētie logotipa tepiķi par zemām cenām. Lai atvieglotu klientu ikdienu , ērtais Berendsen pakalpojumu serviss ietver arī regulāru netīrā tepiķa nomainīšanu pret jaunu.

Izbaudiet patīkamu un kārtīgu vidi, izraugoties augstvērtīgu saimniecības inventāru par patiesi izdevīgām cenām pie Berendsen!