GRĪDAS MOPS TELPU TĪRĪBAI GAN MĀJOKLĪ, GAN BIROJĀ

11/29/2016 23:30

 

Sakārtotā un tīrā vidē grib uzturēties katrs. Tieši tāpēc rūpes par to nozīmīgas gan dzīvesvietā, gan uzņēmumā. Tomēr tas ne vienmēr ir vienkāršs uzdevums.

 

Serviss Berendsen piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, lai Jūsu uzņēmuma telpas vienmēr būtu perfektā kārtībā. Izvēlei paklāji, higiēnas piederumi un mopi- viss, kas nepieciešams ērtākai ikdienai.

 

 

MAINĀMO PAKLĀJU NOMA

 

Ir īstais brīdis ieviest patīkamas vizuālās pārmaiņas Jūsu mājā vai darba vietā! Vienkāršākais veids, kā to paveikt, ir jauni un funkcionāli grīdas paklāji. Berendsen parūpējies par daudzveidīgu klāstu - neilona grīdas paklāji, gumijas grīdas paklāji, sarkanie grīdas paklāji, logo un krāsainie grīdas paklāji, kā arī komforta paklāji - iespējas ir visām gaumēm atbilstošas! Turklāt Berendsen rūpējas par regulāru paklāju nomaiņu un apkopi, kas nenoliedzami ir ērts un praktisks risinājums.

 

ATVIEGLO SAVU IKDIENU AR MOPU NOMU NO BERENDSEN

 

Nozīmīgs palīgs telpu telpu uzkopšanā ir grīdas mops. Mops ir īpaši veidots darbarīks efektīvai grīdas uzkopšanai. Mops ir kā liela slota, tikai veidots no speciālas dzijas, kas lieliski savāc putekļus. Mops tiek izmantots visu veidu telpās, turklāt grīdas mops noder gan sausā, gan mitrā uzkopšanā. Berendsen mopu noma nodrošina, ka kvalitatīvs mops Jūsu uzņēmumā tiks nodrošināts tieši tad, kad tas nepieciešams. Mopu noma piedāvā iespēju izvēlēties piemērotāko variantu - mops pieejams vairākos izmēros, piemēram, 46 cm, 56 cm un 110 cm liels grīdas mops. Līdz ar to iespējams izvēlēties savām darba telpām vai mājoklim piemērotāko un iztīrīt visdažādākās telpas ērti un kvalitatīvi!

 

Mopu noma - tā ir lieliska iespēja parūpēties par tīru vidi modernā veidā. Mopu noma ir ērts veids un izdevīgs ieguldījums - grīdas mops tiks nomainīts reizi nedēļā vai biežāk, tātad nevajadzēs uztraukties par tā tīrīšanu. Mops ir laba izvēle, jo nebojā virsmas, nodrošina grīdu aizsardzību, samazina uzturēšanas izmaksas, efektīvi savāc putekļus un pulē grīdas!

 

LADY CARE, CLEAN SEAT UN CITI MŪSDIENĪGI PRODUKTI TUALETES TELPĀM

 

Berendsen padomājis arī par ērtībām tualetes telpās. Izvēlei tualetes telpu aprīkojums - Clean Seat, Lady Care, tualetes papīra turētājs, gaisa atsvaidzinātājs un dažādi citi mūsdienīgi risinājumi. Visi produkti veidoti tā, lai nodrošinātu papildu ērtības. Piemēram, Clean Seat dozators satur putas, ar kurām pirms lietošanas dezinficēt klozetpoda sēdvirsmu. Savukārt Lady Care gaumīgais un funkcionālis dizains ļauj sieviešu kārtas tualetes apmeklētājām ērti un diskrēti atbrīvoties no higiēnas izstrādājumiem. Gan Clean Seat, gan Lady Care, gan arī citi produkti palīdzēs veidot patīkamu un tīru vidi gan lielos uzņēmumos, gan mazās firmās un birojos. Ar Clean seat, Lady Care un citu aprīkojumu samazināsies laiks, ko veltat telpu uzkopšanai.

 

Grīdas paklāji, grīdas mops un mopu noma, Lady Care, Clean Seat , kā arī cita veida tualetes telpu aprīkojums - veido sakoptu vidi kopā ar Berendsen!