ĪSTERMIŅA AIZDEVUMS VAI PATĒRIŅA KREDĪTS LIELĀKIEM DZĪVES MĒRĶIEM - CREDIT24

06/30/2015 16:10

patēriņa kredītsKatrs no mums var nonākt situācijā, kad steidzami vajadzīga papildus nauda. Ne visi ir nodrošinājušies pret šādām negaidītām situācijām, tādēļ viens no risinājumiem ir internetā noformējamais aizdevums. Ja nepieciešams ātrs un ērti noformējams aizdevums, piemērota izvēle būs aizdevēja Credit24 nodrošinātais aizdevums. Aizdevējs Credit24 nodrošina ērtu un ātru aizdevuma noformēšanas iespēju - ikvienā klientam izdevīgā laikā. Tāpat kā pieteikuma iesniegšana, arī pieteikuma izskatīšana notiks vien dažu minūšu laikā, tādēļ aizdevums būs tavā bankas kontā īsā laikā! Izmanto šo iespēju, ja aizdevums vajadzīgs nekavējoties!
Apzinoties to, ka klienti un to vajadzības ir atšķirīgas, Credit24 piedāvā dažādus kredītu veidus- tādus kā ātrais aizdevums, patēriņa kredīts un arī kredītlīnija.
Ja radušās īslaicīgas finansiālas grūtības, labs risinājums būs Credit24 aizdevums, kas noformējams ātri un vienkārši . Piesakoties šim aizdevumam, jāņem vērā tā noteikumi - aizdevums pieejams tiem Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kas sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu, ar nesabojātu kredītvēsturi un atbilstošiem ienākumiem, kas ļaus kredītu atmaksāt laikā un pilnā apmērā.
Lielāka apmēra tēriņiem noderēs patēriņa kredīts. Tas pieejams līdz pat EUR 3000. Tā noformēšana notiek internetā un ir tik pat vienkārša kā īstermiņa aizdevumu gadījumā. Vispirms jāreģistrējas aizdevēja mājas lapā www.credit24.com, jāpārskaita reģistrācijas maksa EUR 0,01 apmērā un  tad vari pieteikties aizdevumam. Nozīmīgi, ka šis patēriņa kredīts pieejams bez liekām formalitātēm.
Vēl viens šī kredīta devēja nodrošinātais aizdevuma veids ir kredītlīnija. Pieteikšanās kredītlīnijai, kā arī pirmā naudas izņemšana ir bez maksas. Kredītlīnija ir kā virtuālā kredītkarte, kura sniedz iespēju izņemt sev vajadzīgo naudas summu - iepriekš noteiktā kredītlimita ietvaros. Ja interesē šī iespēja, ieskaties aizdevēja mājas lapā, lai uzzinātu vairāk!
Daudzi no tiem, kas izvēlas ātro kredītu, vēlas izmantot arī tādu iespēju kā SMS kredīts. SMS kredīts nodrošina iespēju aizdevumam pieteikties ar vienas īsziņas palīdzību. Tomēr jāņem vērā -, lai arī šis ir viens no ātrākajiem veidiem kā noformēt aizdevumu, tomēr tas nav pārāk drošs. Domājot par savu klientu datu drošību, Credit24 nepiedāvā tādu opciju kā SMS kredīts. Tā vietā vienkārši var kredītu noformēt internetā. Līdzīgi kā to nodrošina SMS kredīts, arī kredīta noformēšana internetā neprasīs daudz laika.
Jāpiebilst, ka ikviens no kredītu variantiem pieejams bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas - pie Credit24 pieejams kredīts bez ķīlas un galvojuma. Kredīts bez ķīlas nozīmē, ka aizdevums tiek izsniegts bez  ķīlas - neatkarīgi no tā, cik liels aizdevums nepieciešams, tas noformējams bez šīm laikietilpīgajām formalitātēm!