MAINĀMO PAKLĀJU, MOPU UN VIRTUVES DVIEĻU PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ. BERENDSEN.LV

04/06/2015 15:46

Samazini saimniecības precēm atvēlētās finanses par 20 procentiem! Piesaki Berendsen (EPS) piedāvātos maināmo paklāju nomas un higiēnas servisa pakalpojumus un sagādā uzkoptas telpas ik dienas! Berendsen klientiem piedāvā vairāku veida pakalpojumus, sākot ar maināmo paklāju nomu un paklāju servisu un tāpat arī ar higiēnas produktiem un to nomu.

Lai nodrošinātu ik dienas tīras tualešu telpas uzņēmumā, bārā vai citā publiskā vietā, lielveikalos u.c., rekomendējams pieprasīt Berendsen (EPS) tualešu higiēnas aprīkojuma produktus un to servisu. Jaunajā Berendsen higiēnas tualešu aprīkojuma piedāvājumā ir vairāki produkti: putu ziepju dozators, akritumu tvertnes, papīra salvešu turētājs, automātiskais papīra ruļļa turētājs u.c. vairāk nekā 10 dažādi produkti. Bez tam grīdas virsmas uzkopšanai Berendsen pakalpojumu klāstā mopu serviss. Mops ir darbarīks sausajai grīdas virsmas uzkopšanai, kas ļoti labi savāc putekļus. Ja izvēlēsies Berendsen (EPS) mopu servisa pakalpojumu, nebūs jāuztraucas par tā tīrīšanu un uzturēšanu teicamā tehniskā stāvoklī. Uzņēmums klientiem piedāvā pieteikt mopa nomu un servisu.

 

 Paklājs ir būtisks katrā sezonā, jo paredz gan gružu un netīrumu savākšanu un aizsargā grīdas segumu pret nodilumu. Klāstā šāda veida paklāju noma un serviss:

- sarkanais paklājs nozīmīgiem pasākumiem, banketiem, uzņēmuma filiāles atklāšanai u.c. ;

-gumijas komforta paklāji, tie pasargās no kritieniem - lietojams uz slidenām grīdas virsmām  Komforta paklājs labi amortizē triecienus, tādēļ jo sevišķi rekomendējams aiz bāra letēm;

-Kokvilnas paklāji. Piemēroti novietošanai pie galvenajām ieejas durvīm, jo  uzsūc gan gružus, putekļus, gan mitrumu no apavu zolēm;

-Gumijas paklāji ir paredzēti rupjo gružu (māla, sniega, smilts savākšanai. Tas ir izgatavots no izturīgas nitrilgumijas, kas pie temperatūras svārstībām neplaisā.

Ja tavā uzņēmumā sapņo par maināmajiem paklājiem, vari pieteikties konsultācijai pie Berendsen (EPS) speciālistiem - tev ieteiks atbilstošāko variantu! Ja esi paredzējis pārliecināties par paklāju kvalitāti, mājaslapā ieraudzīsi sadaļu “Paklāju pētnieki”. Tur ir izpildīti vairāki pārbaudījumi , lai novērtētu to izturību un būtu pārliecība par ieguvumiem, tos lietojot.

Berendsen produkti- kvalitāte par pieejamu cenu!

Berendsen (EPS) piedāvājumā maināmo paklāju noma un serviss, tualešu higiēnas aprīkojums, mopu serviss, kas lieti noderēs telpu tīrības nodrošināšanā. Visu nepieciešamo informāciju par pakalpojuma sniegšanu tavā atrašanās vietā var izzināt firmas vietnē www.berendsen.lv, kā arī sūtot savu jautājumu pa e-pastu info@berendsen.lv.