NEPIECIEŠAMAS ELEKTRONIKAS PRECES? IESKATIES 220.LV UN IVĒLIES PIEMĒROTĀKO PRECI.

05/14/2015 11:30

Aizvien biežāk cilvēki sāk izmantot un novērtēt interneta sniegtās priekšrocības. Viena no lielākajām iespējām ir iepirkšanās internetā. Interneta veikals 220.lv ir viens no pirmajiem interneta veikaliem Latvijā, kas pārdod datortehniku un sadzīves tehniku, mobilos telefonus, elektroniku, mēbeles, aksesuārus, sporta un atpūtas preces, smaržas, kā arī bērnu rotaļlietas.

 

Pie 220.lv Tu atradīsi preces, kas noderēs ikvienai dzīves situācijai. Atrast vari arī tādas preces, kas nepieciešamas mājokļa labiekārtošanai. Piemēram, vari iegādāties kumodes. Ikvienam mājās ir skapis, plauktiņi vai vienkāršs galdiņš, kur novietot visas nepieciešamās lietas un priekšmetus. Ja guļamistabā vēlaies novietot galdiņu, uz kura uzlikt lampu, ir jāmeklē papildus risinājumi, kur salikt dažādus nieciņus un sīkumus. Līdz ar to, jau ir nepieciešamas divas atsevišķas mēbeles. Taču ir risinājums, kā divas lietas savienot kopā. Tās ir ērtas un parocīgas kumodes, kas kalpos gan kā galdiņš, gan skapītis, turklāt, tās aizņems mazāk vietas mājoklī. Interneta veikalā 220.lv Jūs atradīsi vairāk kā simts dažādu kumožu veidus

 

 Taču, preces mājai nebūt nav vienīgās, par ko vērts runāt. Skaistuma preču interesentiem noteikti patiks 220.lv sadaļa "Smaržas". Tajā atrast var gan aromātus sievietēm, gan vīriešiem un pat bērniem! Lielajā piedāvājumā Tu noteikti varēsi atrast savas iemīļotās smaržas, turklāt, par neticami labu cenu!

 

Iegriežoties interneta veikalā 220.lv, Tev ir iespēja ne tikai pasūtīt preces, bet arī, tās aptaustīt un apskatīt, jo 220.lv ir arī veikals, kas atrodas Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a. Šeit preces varēsiet iegādāties uzreiz, kā arī, ja esat veicis pasūtījumu, tad šeit preces varēsiet arī saņemt. Iegādājoties preces tieši 220.lv, varēsiet tās saņemt jau šodien pat! Pievērsiet uzmanību, vai prece ir noliktavā! Ja prece ir noliktavā un pasūtījumu veicat darba dienās no plkst. 10:00 līdz 16:00, tad blakus zaļajai pogai "Pasūtīt" pieejama informācija, pēc cik ilga laika pasūtījums būs gatavs saņemšanai 220.lv klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Ģertrūdes 94a. Lai rūpētos par Tavām ērtībām, 220.lv ir diennakts zvanu apkalpošanas centrs. Ja Tev radušies kādi jautājumi vai neskaidrības par preci, droši vari zvanīt uz tālruni 67 244 220, vai arī mājas lapā vari atstāt ziņu, lai pēc tam, zvanu apkalpošanas centra darbinieki varētu ar Tevi sazināties.

Uzzini vairāk- https://www.ogrenet.lv/reklamraksti/32205/