PASĀKUMU TELTS NOMA

11/13/2016 20:23

Rīkojot jebkura tipa svinības telpās vai arī ārā, allaž neizbēgama ir galdu un solu noma, lai sēdinātu apmeklētājus un servētu maltīti vai izkārtotu nepieciešamos piederumus. Vienlaikus nepieciešama katrā sezonā ir arī nojumes īre, kas pasargās no visām laikapstākļu kaprīzēm. Augstvērtīgu pasākumu aprīkojumu un profesionālu servisu jau dekādes garumā visur Latvijā piedāvā firma “Akurāts”.

 

 

 

 

Neatkarīgi, vai meklēta tiek krēslu noma, saliekama skatuve vai pasākumu telts noma, „Akurāts” vērienīgajā pakalpojumu piedāvājumā aplūkojams visdažādākais inventārs. Ja jāplāno pasākums ar sēšanos pie galda , praktisks variants būs galdu un solu noma ar aizvešanu  un uzstādīšanu. Viens šāds priedes galds būs piemērots astoņiem cilvēkiem, pa 4 katrā galda pusē. Galdu un solu noma piedāvā uzstādīšanu īstenot klientiem , kā arī pēc vienošanās to var padarīt „Akurāts” speciālisti.

 

Vairāk lasi- https://akurats.com/lv/teltis/!

 

Viesu labsajūtai noderēs krēslu noma. Piedāvājumā ir dažādu veidu sēdvietas, kas veiksmīgi iederēsies jebkurā sanākšanas reizē, sākot ar parastiem krēsliem izlaidumam skolas sporta zālē un beidzot ar bāra krēsliem smalkai kokteiļballītei. Krēslu noma ir arī labs veids, kādā taupīt naudu reizēs, kad vajadzīgas sēdvietas tikai speciāliem gadījumiem, piemēram, apjomīgām sanākšanas reizēm personīgajā miteklī.

 

Tāpat „Akurāts” pasākumu telts noma piedāvā variantus iznomāt teltis un nojumes dažādiem notikumiem. Vērienīgajā izvēlē atrodamas atšķirīgu apmēru un tipu teltis un nojumes, ko var pasūtīt gan vienas pašas, gan ar papildu aprīkojumu, vadoties pēc tā, kādiem mērķiem nojumes īre nepieciešama. Var pasūtīt teltis ar sienām, galdiem un citu atribūtiku. Turklāt nojumes īre, piegāde un ierīkošana pieejama interesentiem Latvijā, kā arī Lietuvā un Igaunijā.

 

Ja plānots mūzikas koncerts vai paredzētas cita veida performances, vajadzība ir saliekama skatuve. „Akurāts” pasākumu serviss piedāvā kvalitatīvas vairāku izmēru, laukuma un augstuma skatuves saskaņā ar jebkurām vajadzībām. Uz skatuves var uzlikt arī speciālu tribīni, ja plānota uzstāšanās ar runu. Saliekama skatuve pavērs iespēju uz tās notiekošo labi redzēt gan netālu, gan tālāk esošajiem apmeklētājiem.

 

Ja saistoša nav saliekama skatuve vai telts noma, Akurats.lv aplūkojams arī cits inventārs pasākumiem plašākajā  klāstā, tostarp ledus trauki, piepūšamie dīvāni un garderobes. Attiecīgi uzņēmuma speciālistu personalizētā pieeja, pieredzes pilnais serviss un piemērotie risinājumi gādās par teicami aprīkotu un pārliecinošu iekārtojumu skaistiem svētkiem. Plānojiet un realizējiet savu visu laiku labāko dienu ar „Akurāts”!