SERVISS LUCIDA - PLAŠS PAKALPOJUMU SORTIMENTS ARĪ TAVAI MĀJVIETAI

10/03/2015 13:45

Namu apsaimniekošana mēdz būt arī sarežģīts uzdevums, īpaši, ja runa ir par daudzdzīvokļu namu, kur katram dzīvokļa īpašniekam ir savas vēlmes. Tieši tāpēc vislabākais risinājums ir šo darbu uzticēt speciālistiem. Tādejādi katrs varēs būs drošs, ka apsaimniekošana tiks nodrošināta augstā līmenī.

Ja arī Tavai mājai nepieciešami efektīvi ēku apsaimniekošanas pakalpojumi, vērts iepazīties ar Lucida.lv piedāvājumiem. Lucida ir pilna servisa namu apsaimniekotājs, kura piedāvājumā kvalitatīva apsaimniekošana par pieejamām izmaksām.

Namu apsaimniekotājs Lucida garantē ne tikai augstvērtīgu servisu, bet arī plašu pakalpojumu sortimentu, kas nozīmē, ka ikvienai problēmai tiks atrasts efektīvs un ātrs risinājums. Šis namu apsaimniekotājs tiks galā ar tādiem uzdevumiem kā telpu uzkopšana, remontdarbu veikšana , kā arī vairākiem citiem.

Lai arī apsaimniekošana aptver ļoti plašu piedāvājumu klāstu, Lucida pakalpojumi pieejami arī tiem, kam pilna servisa apsaimniekošana nav vajadzīga. Tas nozīmē, ka Lucida pakalpojumi pieejami ikvienam.

Kā jau minēts, Lucida piedāvājumā arī elektriķa pakalpojumi. Svarīgi, ka Lucida apvieno speciālistus, kuri sev uzticēto darbu pilda ar atbildību un aizrautību. Tas nozīmē vien to, ka, izvēloties Lucida servisu, elektriķa pakalpojumi tiks nodrošināti savlaicīgi un kvalitatīvi. Lucida piedāvātie elektriķa pakalpojumi vilšanos nesagādās!

Serviss Lucida noderīgs būs arī tad, ja aktuāla telpu uzkopšana. Ne visiem ir laiks un vēlēšanās rūpes par savas mājvietas vai darba vietas tīrību uzņemties pašiem, tādēļ labs veids būs izvēlēties profesionāļu pakalpojumus. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešama ģenerāltīrīšana vai veicami tikai ikdienišķi uzkopšanas darbi, Lucida piedāvātā telpu uzkopšana vilšanos nesagādās. Svarīgi piebilst, ka, izvēloties Lucida servisu, nebūs jāsatraucas, jo telpu uzkopšana ietver arī visus vajadzīgos palīglīdzekļus - servisa darbiniekiem vienmēr būs līdzi viss nepieciešamais aprīkojums .

Papildus tam pie servisa Lucida pieejami dažādi citi pakalpojumi, piemēram, remontdarbu veikšana, zāles pļaušana, logu mazgāšana un citi. Tāpat sortimentā arī dažāda veida speciālie darbi - tādi kā alpīnista pakalpojumi, mēbeļu un paklāju tīrīšana, kā arī plašs darba apģērbu sortiments. Lai pieteiktos izvēlētajam pakalpojumam, jāsazinās ar Lucida draudzīgo komandu. Tas izdarāms, aizpildot pieteikuma formu uzņēmuma mājas lapā vai sazinoties, izmantojot e-pastu vai telefonu.

Kvalitatīva apsaimniekošana, elektriķa pakalpojumi, telpu uzkopšana, kā arī cita veida pakalpojumi Tava mājokļa vai darba vietas labiekārtošanai - namu apsaimniekotājs Lucida!