NEVARI NOLIKT CSDD EKSĀMENU? DODIETIES UZ CREDO! IESTĀDE, KO RAKSTURO KVALITĀTE — CREDO

07/24/2015 12:20

csdd eksāmens
Credo ir līdere autoskolu lauciņā. Tajā varēsiet saņemt būtībā jebkuras kategorijas transporta līdzekļu vadītāja tiesības, turklāt uzņēmumā darbojas vairāk nekā 100 darbinieku. Credo sniegtās iespējas pieejamas ne tikai Rīgā, bet arī tādās pilsētās kā Baložos, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Ventspilī, Daugavpilī. Daži cipari attēlo klientu apmierinātību — 92 procenti no apmācības uzsākušajiem tās arī pabeidz, turklāt vēl par 5 procentiem lielāks skaits ir to absolventu, kas šo vietu rekomendētu tiem, kuri savu autoskolu vēl nav izvēlējušies.
95 KODS — JA VĒLATIES BŪT PROFESIONĀLIS
Būtiska komponente profesionālās kategorijas (jeb 95 kods) transporta līdzekļa vadītāja apliecības iegūšanai ir CSDD eksāmens. Lai tiktu saņemts 95 kods, jāspēj nokārtot teorētiskais CSDD eksāmens ceļu satiksmes noteikumos, teorijas CSDD eksāmens par profesionālajiem nosacījumiem, kā arī praktiskais CSDD eksāmens. Jums jāzina, ka 95 kods jūsu rīcībā būs 5 gadus; šajā laikā varēsiet ar transporta līdzekli strādāt profesionāli.
CSDD TESTS NODERĒS TIEM, KURI VĒLAS PĀRBAUDĪT SAVAS TEORĒTISKĀS PRASMES
Vēlaties iegūt transporta līdzekļa vadītāja tiesības? Šādā gadījumā viens no iespējamajiem sagatavošanās veidiem būs CSDD tests — tajā jāatbild uz dažādiem jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem. CSDD tests būtībā ir tieši tāds pats kā eksāmens, tādējādi varat saprast, kuras ir jūsu  spēcīgās un vājās jomas teorētiskajās zināšanās. Savukārtbrīžos, kad CSDD tests rada pārāk lielas grūtības, ieskatieties Credo.lv apakšsadaļā «Eksāmens un teorija online» — šeit atradīsiet noderīgus materiālus teorijas apguvei!
KRAVU PĀRVADĀJUMIEM NEPIECIEŠAMA BŪS C KATEGORIJA
C kategorija pieejama braukt gribētājiem no 21 gada vecuma, un šis ieraksts jūsu vadītāja tiesībās ļaus pārvietoties ar kravas mašīnām, kuru masa nepārsniedz 3500 kilogramus. Šobrīd pieejama akcija — piesakoties Credo.lv ar pierakstu, C kategorija tiks piedāvāta ar 10 % lielu atlaidi. C kategorija pieejama arī ar iespēju par mācībām maksāt pa daļām ar pirmo iemaksu 20 eiro apjomā, bet, sadarbībā ar «Lateko Līzings», var pieteikties arī kredītam.
MOTOCIKLU IZMANTOŠANAI VAJADZĪGA A KATEGORIJA
Traukšanās motocikla mugurā vismaz reizi bijis praktiski jebkura cilvēka sapnis. Ja vēlaties to īstenot, nepieciešama būs A kategorija. A kategorija dod iespēju pārvietoties uz īpaši jaudīgiem (ar jaudu virs 15 kW) spēkratiem, un tas arī kalpo par iemeslu, kādēļ A kategorija var tikt saņemta tikai tad, kad esat sasniedzis 24 gadu robežu.
Kad jāiegūst tiesības, prioritārs kļūst jautājums — kuru autoskolu izvēlēties? Būtībā jebkura varianta motorizēto transportlīdzekļu vadītāju apliecības pie profesionāliem pasniedzējiem spēsiet saņemt Credo.lv. Pārbaudiet šo faktu , dodoties uz mājas lapu Credo.lv!