Xnet.lv labākais interneta veikals Latvijā.

02/23/2016 14:21



datorgaldiDATORGALDI, MATRAČI, DIVSTĀVU GULTAS - TAS VISS UN NE TIKAI TAVAM MĀJOKLIM VAI OFISA TELPĀM

Iztēlojes - vienīgais, kas ir Tavā mājā, ir paklāji un elektronikas preces! Kur gan Tu baudītu ēdienreizes, glabātu apģērbus vai novietotu datoru? Bet tā nav, vai ne? Jo veikalu noliktavas pilda tik daudz noderīgu un brīvi pieejamu produktu, piemēram: Drēbju skapji; Biroja krēsli; Bērnu mēbeles; Plaukti; Datorgaldi; Bērnu gultas. Uzzini par tām vairāk, lasot tālāk, un noskaidro, kur tās ērti iegādāties!

DRĒBJU SKAPJI DAŽĀDA INTERJERA TELPĀM

Drēbju skapji ar bīdāmām durvīm, kupejveida drēbju skapji vai 2 durvju drēbju skapji. Tikai 3 no veidiem. Viens ir skaidrs – tie ir vajadzīgi ikvienam, un katrs var piemeklēt savai gaumei atbilstošāko mēbeles modeli.

TAVĀM ATVASĒM NODERĒS BĒRNU MĒBELES!

Bērnu mēbeles ir vienlīdz nozīmīgas, jo tas ir tikai labi, ja bērni jau no agra vecuma attīsta labu gaumi interjera jautājumos. Bērnu mēbeles mantu glabāšanai un fototapetes telpu labiekārtošanai – tas viss internetā! Kādas bērnu mēbeles ir nepieciešamas Tavai ģimenei? Varbūt gultas? Par tām sīkāk tālāk!

BĒRNU GULTAS TAVIEM MAZAJIEM

Ja Tu meklē savam bērnam kvalitatīvu guļvietu, neuztraucies - ir dažādi varianti: Bērnu gultas ar metāla karkasu; Bērnu gultas bērnu dārziņam; Bērnu gultas zīdaiņa vecuma bērniem u.c. Tās visas apvienojumā ar augstas kvalitātes matraci ir atslēga, lai Tavi bērni veselīgi izgulētos katru nakti!

PLAUKTI UN DOKUMENTU SKAPJI

Plaukti ir mēbele ar iespējams visvienkāršāko konstrukciju. Tomēr plaukti izceļas arī ar to īpašo funkcionalitāti. Gan metāla plaukti, gan koka plaukti būtiski ietaupa platību dažādās telpās. Plaukti ir lielisks risinājums visa veida telpām: Plaukti ēdamtelpā piederumu novietošanai; Vannas istabā plaukti priekš zobu kopšanas piederumiem; Viesistabā plaukti priekš grāmatām un ziediem vāzēs un tā tālāk. Pats labākais, ka plaukti ir ļoti vienkārši pārvietojami – atliek tikai pārskrūvēt dažas skrūvītes.

MŪSDIENĪGI DATORGALDI TAVAI PRODUKTIVITĀTEI

Lai Tu, Tavi kolēģi vai bērni sasniegtu labākos rezultātus darbā vai skolā, noteikti noderēs pārdomāti datorgaldi! Kāpēc? Jo datorgaldi Atbilde vienkārša - datorgaldi ir mūsdienu individuālais birojs. Iespējams amizanti, bet tomēr patiesība. Tāpēc arī datorgaldi ir piemēroti tik dažādām vajadzībām: Datorgaldi IT lekciju kabinetiem; Specifiski datorgaldi IT uzņēmumiem; Atbilstoši datorgaldi bērnu istabām; Datorgaldi universitātēm un pasniedzējiem; Datorgaldi ar plauktiem, atvilktnēm un klaviertūras paliktni. Ja Tev ir nepieciešami datorgaldi, ir ieteicams tos iegādāties komplektā ar biroja krēsliem!

BIROJU KRĒSLI GAN MENEDŽERIEM, GAN APMEKLĒTĀJIEM

Tev ir svarīga Tava, kolēģu vai bērnu veselība? Tad Tev ir jāiegādājas ergonomiski biroja krēsli gan mājām, gan darbam! Kad tiek runāts par stīvām mugurām vai galvassāpēm, biroja krēsli ir viens no būtiskākajiem cēloņiem. Bez šaubām, semināru rīkošanai vai korporatīvām pasēdēšanām piemērotāki un ekonomiskāki būs klasiskie biroju krēsli bez īpašām funkcijām.

XNET.LV IR TAVS LABĀKAIS INTERNETA VEIKALS!

Gan drēbju skapji, gan biroja krēsli, gan bērnu mēbeles, gan plaukti, gan datorgaldi, gan bērnu gultas, gan arī vēl tūkstošiem noderīgu lietu atradīsi uzņēmuma SIA Xnet.lv interneta veikalā! Tu nenožēlosi, jo saņemsi gan patīkamus nosacījumus, gan arī ļoti operatīvu piegādi!

Ienāc www.xnet.lv un izvēlies vislabākās preces jau šodien!